Het is een geweldige week voor de TRON-gemeenschap als TRX-tassen een Twitter emoji.

Het is een feit dat de crypto ruimte het meest actief en bloeiend is vanwege de vele social media platforms die crypto gemeenschappen ondersteunen. Twitter is een van de grootste social media platforms met miljoenen gebruikers. In die zin is een crypto netwerk dat zijn speciale twitter emoji krijgt een vrij grote zaak voor de gemeenschap, omdat het wijst op een groeiende invloed en erkenning.

Tron is een cryptocurrency met een grote fanbase. Nu, heeft TRX zijn eigen Twitter emoji. De oprichter en CEO van TRON, Justin Sun, brak het nieuws op een vrij dramatische manier in een twitterbericht.

TRX sluit zich aan bij een paar andere cryptos die al hun twitter emojis hebben. Bitcoin Lifestyle was de eerste om zijn eigen code te pakken te krijgen. Onlangs nog kreeg Binance Coin (BNB) ook zijn emoji. Zoals verwacht is de TRON-gemeenschap blij en zeer gastvrij over de nieuwe ontwikkeling, en velen zien het als een goed teken dat TRON een stralend vooruitzicht heeft.

Tron Vs Ethereum

Nu verschillende fans op Twitter hun mening geven over TRX’s emoji, lijkt een vrij milde vergelijking te koken over het schijnbare sociale klassement tussen TRON en Ethereum.

Ethereum heeft nog steeds geen twitter emoji ondanks Chris Burnike’s Appeal to the social media gigant. De twee platformen zijn in een race om dApp-ontwikkelaars aan te trekken op hun netwerken. Nu, het feit dat TRON een emoji krijgt voordat Ethereum een aantal mensen heeft die het netwerk van Justin Sun op het punt staat om Vitalik’s te verminken.

Tron heeft waarschijnlijk een miljoen dollar betaald voor de Emoji…

Al enige tijd zijn er geruchten dat crypto netwerken die hun speciale twitter emojis willen hebben, moeten scheiden met ongeveer 1 miljoen dollar voor twitter om hun verzoek te overwegen. In feite, wordt Binance gezegd om die miljoen dollar om een Tjilpen emoji voor BNB te hebben uitgevormt te hebben. Dit roept de vraag op of TRON hetzelfde heeft gedaan.

Blijkbaar lijkt TRON’s twitter emoji geen invloed te hebben gehad op het marktbeeld van TRX. Het is echter nog vroeg, en de tijd zal uitwijzen of deze nieuwe ontwikkeling een positieve overwinning voor TRX oplevert.