Binance tilbyder P2P-handel, hvor købere og sælgere kan udveksle deres aktiver direkte ved hjælp af online markedspladsen.

I vores forrige artikel har vi forklaret, hvordan du kan oprette en ny konto på Bitcoin Loophole, indbetale og hæve crypto / fiat, overføre en intern konto til en anden og oversigten over Fiat- og Spot-kontoen.

I denne artikel vil vi se, hvordan du kan bruge og udføre P2P-handel med din konto på Binance- børsen

Indholdsfortegnelse
P2P-handel
KYC-verifikation
Hvordan fungerer Binance P2P-handel?

Sådan sælges Crypto ved hjælp af Binance P2P
Trin 1: Overfør token fra Spot Wallet til P2P Wallet
Trin 2. Tilføj betalingsmetode
Trin 3: Afgiv en salgsordre

Vigtigt: Det anbefales at kommunikere med den anden part ved hjælp af chattjenesten, hvis du handler med brugerne for første gang. Chathistorikken kan bruges i tilfælde af tvist, og du kan appellere ved hjælp af den.

„Peer-to-peer“ -handel (P2P) er en form for handel, hvor køber og sælger direkte udveksler deres krypto- og fiataktiver ved hjælp af en online markedsplads og escrow-tjenester.

For at udføre P2P-handel er brugerne forpligtet til at gennemføre KYC-verifikationen

Brugere kan verificere deres profil ved at give ethvert myndighedsgodkendt bevis på identitetsdokument og en live ansigtsdetekteringsproces.

Klik på ID og ansigtsbekræftelse, og gennemgå verificeringsprocessen. Du modtager en e-mail-bekræftelse vedrørende status for bekræftelsesprocessen.

Når profilbekræftelsesprocessen er afsluttet, kan du bruge P2P-handelsfunktionen.

Du kan se de forskellige tokens, der er tilgængelige for P2P-handel.